torstai 4. huhtikuuta 2013

LukuvinkkiUusimmassa Aikuiskasvatus –lehdessä on monta hyödyllistä juttua järjestöväelle ja vapaan sivistystyön toimijoille, sillä lehden teemana on kansalaisaktiivisuus ja demokratia.

OK-opintokeskuksen toiminnanjohtaja ja rehtori Anitta Pehkonen pohtii lehdessä Edistääkö vapaa sivistystyö aktiivista kansalaisuutta? Lehdessä on useita puheenvuoroja muiltakin sivistystoimijoilta, jotka kaikki tarkastelevat aktiivista kansalaisuutta ja mikä on vapaan sivistystyön rooli siihen kasvamisessa.


Lehdessä oni myös mielenkiintoinen artikkeli nuorten vapaaehtoistoimijoiden arvoista kirjoittajana Henrietta Grönlund. Miksi nuoret tekevät vapaaehtoistyötä, mitkä arvot ohjaavat ja motivoi heitä. Pienenä paljastuksena voimme kertoa, että vapaaehtoistoiminta tarjoaa väljän kentän erilaisille arvopohjille. 

Suosittelemme lämpimästi artikkelin ja koko lehden lukemista, ja tietysti suklaan kera:). Lehteä saa ainakin yliopiston kirjastoista ja Oulun kaupungin maakuntakirjastosta. Voit myös hakea lehden lainaan toimistoltamme!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olemme iloisia kommentistasi!