keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Koulutusta järjestöille Oulussa vuonna 2014

Jos kaipaat uusia ajatuksia, toimintamalleja taikka haluat verkostoitua ja jakaa osaamistasi tervetuloa OK-opintokeskuksen koulutuksiin! Järjestämme koulutusta kolmella osaamispolulla ja tässä muutamat täsmävinkit niistä:

1) Kouluttaja- ja ohjaajakoulutukset
Esimerkiksi:
Kehity kouluttajana -kouluttajaharjoittelu syksyllä. Koulutuksessa voit mukavan porukan kanssa harjoitella kouluttamista sekä havannoida toisten kouluttajien osaamista.

2) Järjestö- ja kansalaistoiminta
Esimerkiksi:
Benchmarking. Kehitä jotain omaa valittua toimintaasi parastamalla ideoita toisilta järjestöiltä!  
Mappi A vai Ö. Onko yhdistyksesi arkisto kunnossa ja järjestyksessä? Tämän verkkokurssin avulla saat sen ojennukseen.

3) Tieto -ja viestintätekniikka
Esimerkiksi:
Koulutussovelluksia someen. Perehdy sosiaalisen median sovelluksiin, joita voit käyttää osana koulutuksia.


Tutustu tarkemmin koulutuksiin, joihin voit osallistua Oulussa, klikkaa tästä. Tutustu kaikkiin koulutuksiin, klikkaa tästä.HUOM! Koulutuskalenteriin on kirjattu vain opintopisteytetyt koulutuksia, lisäksi järjestämme lukuisia ajankohtaisia päivän/puolen päivän seminaareja eri aiheista. Niistä saat tietoa sähköpostiisi (varmista oletko meidän postituslistoilla) sekä nettisivuiltamme ja facebook-sivulta. Ja tietysti tästä blogista!

Lisäksi järjestämme Virkistäydy ja verkostoidu -päiviä, joiden tavoitteena on nimensä mukaan virkistäytyä ja verkostoitua, tarkempi ohjelma selviää pian. Mutta laita nyt jo päivät kalenteriisi:
kesäkuun 13. päivä klo 12-15
joulukuun 15. päivä 8.30-16

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olemme iloisia kommentistasi!