torstai 7. helmikuuta 2013

KLIK -juttusarja


Haluamme heti alkuun saada blogiin mukaan paikallisia järjestötoimijoita, joten aloitamme KLIK tullaan tutuiksi -juttusarjan. Siinä valittu järjestötoimija vastaa kaikille samoihin kysymyksiin, haastaa seuraavan vastaajan ja esittää yhden oman kysymyksen hänelle. Juttua elävöittää tietysti vastaajan kuva, jossa kuvattavalla on itsekirjoittama ytimekäs viesti kädessään.


Kysymyksien teema-alueet ovat: yhteistyö OK-opintokeskuksen kanssa ja ajankohtaiset alueelliset ja järjestölliset asiat. Luonnollisesti vieras myös esittelee itsensä, järjestönsä sekä kertoo ajankohtaisia kuulumisia työstään. Lopun kevennyksenä vieras etsii huumorimielellä yhtäläisyyksiä oman itsensä ja työpöydän tavaroidensa välillä.

Toivottavasti juttumme herättää kiinnostusta ja tietysti teillä lukijoilla on mahdollisuus esittää omia kysymyksiä vieraalle kommentoinnin kautta. 

Ensimmäisen vieraan me olemme valinneet ja se on Psoriasisliiton järjestösuunnittelija Anne Savuoja! Helmikuussa kuulemme siis Annen terveiset ja keneen tutustutaan maaliskuun KLIK -jutussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olemme iloisia kommentistasi!