perjantai 25. lokakuuta 2013

Järjestöillä mahdollisuus esitellä toimintaansa Kalevassa!


Nyt järjestöille on tullut tilaisuus levittää tietoa toiminnastaan laajasti, sillä sanomalehti Kaleva aloittaa marraskuussa 2013 paperilehden yhteyteen yhteisösivun tai -liitteen, jonka tuottamiseen se haastaa eri alojen yhdistykset ja yhteisöt mukaan.

Sivuilla tarjotaan yhteisöille ja aktiivisille ryhmille mahdollisuus tuottaa omia sisältöjä, kuvia ja juttuja tapahtumista, toiminnasta, henkilöistä jne. Juttutyyppeihin sopii erinomaisesti esimerkiksi kuvallinen lyhyt tarina jonkun yhteisön tapahtumasta tai sen järjestelyistä. Esiin voidaan nostaa myös joku aktiivinen henkilö, joka kasvoillaan avaa yhteisön tavoitteita ja toimintaa. Juttujen päätarkoituksena ei ole esitellä yhdistyksiä vaan kertoa teoista, ihmisistä ja myönteisistä esimerkeistä yhteisöissä, jotka kannustavat osallistumaan. Jutuista ei makseta, puolin eikä toisin; Kaleva tarjoaa esimerkeille laajan julkisuuden ja haluaa näin lisätä yhteisöllisyyttä.


Tarjolla on valmiita kysymyspatteristoja, joiden avulla juttuja on mahdollista koostaa. Juttujen yhteyteen on mahdollista sijoittaa myös kuvia sekä tietolaatikoita yhdistyksistä ja niiden toiminnasta.

Ensimmäisen yhteisösivun/-liitteen on tarkoitus ilmestyä 4.11. ja tämän jälkeen aina maanantaisin. Mukaan yhteistyöhön haluavia järjestöjä pyydetään olemaan yhteydessä Kalevan yhteisötuottaja Erkki Hujaseen, etunimi.sukunimi(at)kaleva.fi. Lisätietoja: 050-5900178.

Nyt kaikki kirjoittamaan juttuja niistä arjen teoista, monipuolisesta toiminnasta ja ahkerista järjestöihmisistä, joita yhdistykset ovat täynnä!

1 kommentti:

  1. Tämä on huippujuttu! Kaksi yhteisösivua on jo ilmestynyt. On kiva lukea, mitä kaikkea järjestömaailmassa tapahtuu ja erityisesti ne tarinat. MO.

    VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!