tiistai 22. tammikuuta 2013

Painopisteenä verkostoituminen

OK-opintokeskus on käyttänyt painopisteitä omien koulutusten suunnittelun ja toteutuksen tukena vuodesta 2011 asti. Koulutusten painopiste on näkynyt kahdella tavalla:
1) teemasta järjestettävien koulutusten määrässä ja tarjonnassa
2) teeman integrointina tavalla tai toisella kaikkiin koulutuksiin.

Vuonna 2012 painopisteenä oli sosiaalinen media, vuonna 2013 painopiste on verkostoituminen ja vuonna 2014 painopiste tulee olemaan vaikuttaminen ja lähidemokratia. Painopisteiden valinnassa pyritään ottamaan huomioon sekä yhteiskunnassa että OKn toiminnassa ajankohtaiset aiheet.

Vuosi 2013 on siis verkostoitumisen vuosi ja se tulee näkymään OKn toteuttamissa koulutuksissa monipuolisesti. Tarjoamme täysin uuden koulutuksen nimeltään Verkostoyhteistyö - malleja ja mahdollisuuksia (3 op). Lisäksi integroimme verkostoitumisen teemaa myös muiden tänä vuonna järjestettävien koulutusten sisältöön ja opetusmuotoihin. Tämä voi tarkoittaa esim. koulutuksen aiheeseen liittyvien verkostojen tutkailua, vierailuja eri organisaatioihin ja sosiaalisen median verkostojen käyttöä. Toki verkostoituminen on myös luonnollinen osa OKn järjestämissä koulutuksissa, sillä osallistujia on aina useasta eri järjestöstä.

Onko teillä järjestössä vuosittaisia painopisteitä ja miten ne näkyvät koulutuksissa?


Ps. Verkostoyhteistyö-koulutukseen voit ilmoittautua täältä: https://www.okryverkko.net/?page=WWWMarkkinointiIlmoitus&ok=true&ID=139149Teemu Leinonen: Verkostot ja oppiminen tulevaisuudessa from Teemu Leinonen on Vimeo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olemme iloisia kommentistasi!