tiistai 12. maaliskuuta 2013

Virkistäydy ja verkostoidu tapahtumia vuonna 2013OK-opintokeskuksen painopisteenä on vuonna 2013 verkostoituminen ja tulossa onkin teeman mukaisia päiviä Oulussa. Verkostoitumisen lisäksi päivät tarjoavat arvokasta virkistäytymistä arkiseen puurtamiseen.

Liikettä päätetyöntekijän arkeen päivä järjestetään perjantaina 31.5. klo 12-15 Hietasaaressa. Ohjelmassa on ohjattua kahvakuulailua, makoisat nokipannukahvit ja tietysti mukavaa seuraa muista järjestöistä! Tähän tilaisuuteen voi ilmoittautua vaikka heti, mutta viimeistään 27.5. Mukaan otetaan 25 ensimmäiseksi ilmoittautunutta järjestön työntekijää.

Kuva Jarmo Siira
Syksymmällä eli 22.11. klo 8-17 järjestämme Järjestökoulutuksen uudet tuulet –matkan Haaparannalle. Bussimatkan aikana keskitymme tärkeään teemaan mitä uutta OK -opintokeskus voi tarjota järjestöille koulutuksien toteuttamiseen. Samalla verkostoidutaan bussissa ja virkistäydytään Haaparannalla.

Tulehan mukaan! Tilaisuudet ovat ilmaisia ja ne on tarkoitettu OK-opintokeskuksen jäsenjärjestöjen työntekijöille. Ilmoittaudu (hanna.alaniska(at)ok-opintokeskus.fi).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olemme iloisia kommentistasi!